Diensten

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan beveiligingsoplossingen en -advies. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Van Herpen Beveiligingsadvies

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan beveiligingsoplossingen en -advies. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Risico analyse

We voeren een gedegen analyse uit van de risico’s waaraan uw object, terrein of bedrijf blootgesteld kan worden. Op basis hiervan kunnen we de juiste beveiligingsmaatregelen adviseren.

Opstellen Programma van Eisen

We helpen u bij het opstellen van een gedetailleerd programma van eisen voor uw beveiligingsproject. Hierin worden de specifieke eisen en wensen op het gebied van beveiliging vastgelegd.

Opstellen Beveiligingsplan

We stellen een uitgebreid beveiligingsplan op dat alle aspecten van de beveiliging van uw object, terrein of bedrijf omvat. Dit plan omvat zowel organisatorische, bouwkundige, compartimenterings- als elektronische maatregelen.

Aanvragen en beoordelen offertes

We kunnen namens u offertes aanvragen bij verschillende uitvoerende partijen en deze vervolgens beoordelen op basis van uw specifieke eisen en budget.

Opstellen van bestek

We zorgen voor een gedetailleerd bestek waarin alle technische specificaties en eisen voor de beveiligingsmaatregelen worden beschreven. Dit bestek vormt de leidraad voor de uitvoering van het project.

Overleg en afstemming met architect, opdrachtgever en uitvoerende partijen

We zorgen voor een goede communicatie en afstemming tussen alle betrokken partijen, waaronder de architect, opdrachtgever en de uitvoerende partijen.

Voortgangscontrole en kwaliteitsbewaking

We houden toezicht op de voortgang van het project en zorgen voor een constante kwaliteitsbewaking om ervoor te zorgen dat de beveiligingsmaatregelen conform de gestelde eisen en wensen worden uitgevoerd.

Projectleiding

We nemen de leiding over het beveiligingsproject en zorgen voor een efficiënte en succesvolle uitvoering.

Eindinspectie en oplevering beveiligingsmaatregelen

We voeren een grondige eindinspectie uit om ervoor te zorgen dat alle beveiligingsmaatregelen correct zijn geïmplementeerd. Na goedkeuring wordt het project opgeleverd.

Verdere vormgeving

Bij het kennismakingsgesprek bespreken we graag op welke manier onze dienstverlening het beste bij uw behoeften aansluit. We hechten veel waarde aan communicatie via beveiligde verbindingen en encryptie om de vertrouwelijkheid van informatie te waarborgen.

Voor architecten bieden we een aantal voordelen om samen te werken met een onafhankelijk beveiligingsadviseur:

  • Integrale aanpak van alle beveiligingsonderdelen in het project: We zorgen voor een holistische benadering waarbij alle aspecten van beveiliging worden geïntegreerd in het project.

Beveiligingsscan
Aanvragen

Heeft u behoefte aan een second opinion? Wilt u een frisse blik werpen op uw bestaande beveiliging door een onafhankelijke derde partij? Van Herpen Beveiligingsadvies kan uw bedrijf, woning en eventuele persoonlijke situatie doorlichten en een Rapport van Bevindingen opstellen.